Formulář E01 - Opravný interní formulář k veřejné zakázce

Název formuláře Opravný interní formulář k veřejné zakázce



Zobrazení veřejné zakázky

Název, druh a popis předmětu
Název: Zřízení nového Oddělení klinické alergologie a imunologie a Centra léčby chronické bolesti, Krajská zdravotní, a.s. - Masarykova nemocnice v Ústí nad Labem, o.z. - stavební práce II.
Druh veřejné zakázky: Stavební práce
Stručný popis předmětu: Předmětem veřejné zakázky je komplexní rekonstrukce části 4.NP v pavilonu „T“, v rámci které budou provedeny stavební úpravy za účelem zřízení dvou lékařských pracovišť – ambulancí Oddělení klinické alergologie a imunologie a Centra léčby chronické bolesti včetně jejich zázemí.
V rámci stavebních úprav budou provedeny dispoziční úpravy, ale především obnovy veškerých vnitřních povrchů (nové omítky, podlahové krytiny, podhledy či výměna vnitřních dveří). V rámci rekonstrukce bude provedena i kompletní obnova elektroinstalací s obnovou vnitřních silnoproudých i slaboproudých rozvodů, a to pouze v upravované části objektu a zároveň bude provedeno napojení nově instalovaných zařizovacích předmětů na stávající vnitřní rozvody ZTI. Dále dojde k výměně stávajících oken za nová plastová a nad rekonstruovanou částí 4. NP bude provedena rekonstrukce střešního pláště.
Z požárně bezpečnostního řešení vyplynul požadavek na zřízení nového evakuačního výtahu a spojovací lávky. U pavilonu „T“ tudíž vznikne přístavba nového evakuačního výtahu a spojovací lávka ve 4. NP, díky přístavbě dojde k dispozičním úpravám v jednotlivých podlažích v místech nástupů do evakuačního výtahu.
Adresa kontaktního místa
Nabídky, resp. žádosti o účast podávat na: prostřednictvím elektronického nástroje E-ZAK (https://zakazky.kzcr.eu)
Kontakt: simona.jezkova2@kzcr.eu
Hodnota, dokumentace, zadávací řízení
Režim veřejné zakázky: podlimitní
Druh zadávacího řízení: zjednodušené podlimitní řízení
Elektronické podpisy:

Zadávací dokumentace: neomezený a přímý dálkový přístup
Kvalifikační dokumentace: žádná (resp. je součástí zadávací dokumentace)
Způsob zahájení: výzvou / uveřejněním
Datum předložení nabídky: 23.11.2018 10:00
Datum zahájení: 05.11.2018 09:52
Důvěrné informace:
Informace o zadání zakázky:
Odpovědné zadávání: