Received message - explanation, completion, changes of procurement documents

Procurement procedure Zřízení dětské skupiny, Krajská zdravotní, a.s. - nemocnice Litoměřice, o.z. - projektový a inženýrský servis II.
Sender Václava Kremličková
Sender organization Krajská zdravotní, a.s. [CRN: 25488627]
Recipient All (including public)
Date 28.02.2024 09:09:49
Subject Vysvětlení zadávací dokumentace

Žádost o vysvětlení zadávací dokumentace:

DOTAZ:

Vážený zadavateli,
obracíme se na Vás s dotazem ohledně zadávací dokumentace na výše uvedenou veřejnou zakázku. V zadávací dokumentaci je požadována reference týkající se zpracování projektové dokumentace pro stavbu dle klasifikace stavebních děl CZ-CC: 1263 Školy, univerzity a budovy pro výzkum.
Rádi bychom se zeptali, zda je jako referenci možné uznat stavbu, která jako celek nesplňuje tuto klasifikaci, ale prokazatelně školu obsahuje. Jedná se o dětskou léčebnu se školou, která je klasifikována pod kódem 1264 Budovy pro zdravotnictví. Škola v rámci dětské léčebny splňuje všechny požadavky na klasifikaci 1263, včetně dispozičního řešení, vybavení a provozních podmínek.
Domníváme se, že zkušenosti s projektováním a realizací školy v rámci dětské léčebny jsou relevantní pro zadávanou zakázku, a to i přes odlišnou klasifikaci celého objektu.
Prosíme o Vaše stanovisko k této otázce.

ODPOVĚĎ:

Zadavatel akceptuje i vámi navrhovanou referenci.

V souvislosti s výše uvedeným zadavatel prodlužuje lhůtu pro podání nabídek. Nová lhůta pro podání nabídek je uvedena na profilu zadavatele.

S pozdravem a přáním hezkého dne
Václava Kremličková