Přijatá zpráva - vysvětlení, doplnění, změna dokumentace

Zadávací řízení Část 2 Defibrilátory nižší třídy
Odesílatel Gabriela Růžičková
Organizace odesílatele Krajská zdravotní, a.s. [IČO: 25488627]
Příjemce Všichni (včetně veřejnosti)
Datum 07.08.2023 12:58:03
Předmět Re: Vysvětlení zadávací dokumentace č. 3

Dotaz:
Zadavatel v Technická specifikace část 2 Defibrilátory nižší třídy – Defibrilátory s možností externí kardiostimulace požaduje ve "Všeobecných požadavcích na přístroj": "Ochrana proti vodě a prachu (IP 44)". Bude zadavatel akceptovat bifázický defibrilátor s "Ochrana proti vodě a prachu (IP 33)"? Tento defibrilátor splňuje veškeré klasifikace a bezpečnostní normy, požadované pro prodej v EU.

Odpověď: Zadavatel trvá na požadavku ochrana proti vodě a prachu (IP 44).

Dotaz:
Dobrý den.
Při defibrilaci dětských pacientů je důležitá také možnost odstupňování počátečního výboje od 1 J a dále vždy po 1 Joule. Tento parametr není v technických parametrech defibrilátoru specifikován. Jestliže bude specifikován tento parametr, bude pro zadavatele dostatečné rozpětí energie mezi 1 až 15 Joule nastavitelné s krokem 1 Joule? Může zadavatel u defibrilátoru upřesnit tento parametr?

Odpověď: Vámi poptaný parametr není pro tuto veřejnou zakázku součástí technické specifikace přístroje a nebude ani dodatečně doplňován.

Dotaz:
Dobrý den.
U většiny moderních defibrilátorů jsou pro usnadnění ovládání defibrilátoru ovládací prvky umístěny přímo na defibrilačních pádlech, jedná se např. o nastavení energie výboje, spuštění výboje, tisk, kontrolka správné impedance, apod. Pokud je tento parametr pro zadavatele potřebný, může zadavatel upřesnit, které ovládací funkční tlačítka mají být umístěny na defibrilačních pádlech?

Odpověď: Vámi poptaný parametr není pro tuto veřejnou zakázku součástí technické specifikace přístroje a nebude ani dodatečně doplňován.

Aktuální lhůta pro podání nabídek je uvedena na profilu zadavatele.