Přijatá zpráva - vysvětlení, doplnění, změna dokumentace

Zadávací řízení Část 1 – Laminární boxy pro Krajskou zdravotní, a.s.
Odesílatel Gabriela Růžičková
Organizace odesílatele Krajská zdravotní, a.s. [IČO: 25488627]
Příjemce Všichni (včetně veřejnosti)
Datum 23.06.2023 08:44:23
Předmět Re: Žádost o vysvětlení zadávací dokumentace

Zadavatel souhlasí se shrnutím všech dotazů a stanovisek, s výjimkou připojení rozvodu plynu na Oddělení lékařské genetiky, kdy požadujeme zajistit Dodavatelem.

Zadavatel také požaduje ekologickou likvidaci obalových materiálů (v článku I. odst. 3 Smlouvy je pouze likvidace).

Vše výše uvedené platí pro obě části zakázky.

Lhůta pro nabídky se finálně prodlužuje do středy 28.6.2023

Původní zpráva

Datum 19.06.2023 13:01:12
Předmět Žádost o vysvětlení zadávací dokumentace

Zadavatel zadání mnohokrát upravoval, některé požadavky změnil několikrát, některé odpovědi uveřejnil pouze u jedné ze dvou částí, je opravdu těžké se v zadání orientovat. Můžeme prosím zadavatele požádat o závěrečné upřesnění:

1) Nerezová zadní stěna pracovního prostoru – zadavatel upustil od požadavku na nerezovou zadní stěnu u všech 7 boxů v obou částech veřejné zakázky. Je tomu tak, prosím?

2) Nastavení výšky pracovní plochy – zadavatel upustil od požadavku na nastavení výšky pracovní plochy u všech 7 boxů v obou částech veřejné zakázky. Je tomu tak, prosím?

3) Stojan s kolečky – zadavatel trvá na požadavku vybavení stojanu kolečky u všech 7 boxů v obou částech veřejné zakázky. Je tomu tak, prosím?

4) Přívod plynu - zadavatel upustil od požadavku na vybavení boxů přívodem plynu u 5 boxů ze 7 boxů v obou částech veřejné zakázky.
Zadavatel trvá na vybavení boxů přívodem plynu pouze u 2 boxů (na Transfúzním oddělení a na Oddělení lékařské genetiky MN v Ústí nad Labem). U těchto 2 boxů si zadavatel zajistí sám připojení k centrálnímu rozvodu plynu nebo k tlakové láhvi s plynem a nepožaduje zajištění této služby od dodavatele boxů.
Je tomu tak, prosím?