Přijatá zpráva - vysvětlení, doplnění, změna dokumentace

Zadávací řízení Část 1 – Laminární boxy pro Krajskou zdravotní, a.s.
Odesílatel Gabriela Růžičková
Organizace odesílatele Krajská zdravotní, a.s. [IČO: 25488627]
Příjemce Všichni (včetně veřejnosti)
Datum 16.06.2023 07:35:35
Předmět Re: Žádost o vysvětlení zadávací dokumentace

1. Zadavatel v technické specifikaci uvedl chybné zadání. Přívod plynu bude požadovat pouze u jednoho laminárního boxu na Transfúzním oddělení Masarykovy nemocnice v Ústí nad Labem a na Oddělení lékařské genetiky bude připojení k plynu z tlakové lahvě, kterou zajistí zadavatel včetně jejího připojení. U ostaních laminárních boxů (včetně Litoměřic) přípojku na plny zadavatel nepožaduje.

2. Odpověď na tento dotaz je zahrnut v první odpovědi.

Zadavatel adekvátně prodlužuje lhůtu pro podání nabídek, viz informace na odkaze konkrétní zakázky.

Původní zpráva

Datum 13.06.2023 14:24:43
Předmět Žádost o vysvětlení zadávací dokumentace

Dne 13. 6. proběhla prohlídka místa plnění, která bohužel všechny problémy nevyjasnila. Na jedno z pracovišť nebyl náš pracovník ani vpuštěn.

V Ústí nad Labem je přípojka plynu pouze na instalačním místě jediného boxu, u druhého boxu požaduje uživatel připojení k plynu z tlakové lahve. U čtyř zbývajících boxů v Ústí a u jednoho boxu v Litoměřicích není přípojka plynu taktéž k dispozici a uživatel dle ústního sdělení připojení k plynu nepotřebuje.

V zadání požadujete všechny boxy vybavené přívodem plynu a zajištění připojení všech boxů k plynu ze strany dodavatele. Bez plynové přípojky nebo tlakové lahve toto není možné. A uživatel dle ústního sdělení potřebuje plyn pouze u dvou ze sedmi boxů.

Prosíme tedy o upřesnění:
1. Musí být všechny boxy vybaveny přívodem plynu např. pro kahan, přestože u některých boxů uživatel plyn nepotřebuje a tudíž přívody budou zbytečné ?
2. Jak mají být boxy připojeny k plynu na instalačních místech, kde není k dispozici plynová přípojka? Z tlakové lahve s plynem, kterou si ale musí uživatel zajistit ?