Přijatá zpráva - vysvětlení, doplnění, změna dokumentace

Zadávací řízení Dodávka 4 ks ultrazvuků část A - ARO Děčín
Odesílatel Zbyněk Tichý
Organizace odesílatele Krajská zdravotní, a.s. [IČO: 25488627]
Příjemce Všichni (včetně veřejnosti)
Datum 12.08.2014 15:23:29
Předmět Poskytnutí dodatečných informací č. 4

viz. příloha


Přílohy
- odpověď na dodatečné dotazy č. 4.pdf (354.66 KB)

Původní zpráva

Datum 08.08.2014 17:20:29
Předmět Žádost o poskytnutí dodatečných informací.

Zadavatel požaduje přístroj s :
• interní min. 15" barevný LCD displej
• integrovaná DVD-RW mechanika
• HDD o kapacitě min. 80GB

Bude zadavatel akceptovat přístroj s min. 10“ barevným LCD displejem? V části D požaduje zadavatel také pouze 10“ a pro tento typ přístroje by měl být dle konzultace na cílovém oddělení displej dostatečný a neprefererující pouze úzkou část přístrojů na trhu.

Zadavatel požaduje k archivaci kromě USB a PACS také CD. Toto medium je v současné době používáno čím dál méně a proto výrobci toto zařízená již nedávají do standardního vybavení. Bude zadavatel akceptovat externí zařízení CD/DVD-RW, aby bylo docíleno nediskriminačního charakteru soutěže?

Vnitřní paměť (HDD) slouží k ukládání obrazů získaných při vyšetření pacientů. Vnitřní paměť přístroje, který by uchazeč rád nabídl je 8 GB a je možné do ní uložit až 30 000 obrazů. Dále je možné z přístroje data přetáhnout do externího zařízení a prohlížet (požadavek na archivační konektivitu). Kapacita 30 000 obrazů je z klinické praxe absolutně dostačující a dokonce bohatě přesahující standardní požadavky. Umožní zadavatel nabídnout přístroj s kapacitou paměti 8GB?

Děkujeme za odpovědi.