Přijatá zpráva - vysvětlení, doplnění, změna dokumentace

Zadávací řízení Zvýšení kvality vysoce specializované péče v perinatologii Masarykova nemocnice v Ústí nad Labem, o.z. a Nemocnice Most, o.z. – Dodávka zdravotnických přístrojů
Odesílatel Lenka Lacinová
Organizace odesílatele Krajská zdravotní, a.s. [IČO: 25488627]
Příjemce Všichni (včetně veřejnosti)
Datum 12.07.2019 14:46:09
Předmět Informace vztahující se k vysvětlení zadávací dokumentace části 1 + informace o prodloužení lhůty pro podání nabídek

Vážení,
rozsah a odbornost žádosti o vysvětlení zadávací dokumentace si vyžaduje podrobné zpracování odpovědí v součinnosti s klientskými pracovišti.
Zadavatel na došlé dotazy odpoví v co nejkratší možné lhůtě. Zadavatel zveřejní odpovědi ihned po jejich zpracování.

Struktura podaných dotazů:

1. část Přístroj pro řízenou hypotermii se servořízením teploty těla

Dotaz číslo 1
Zadavatel v "požadovaných minimálních technických a uživatelských parametrech a vlastnostech" přístroje pro hypotermii požaduje možnost umístění na polici inkubátoru nebo vyhřívaného lůžka.
Nosnost polic u inkubátorů je maximálně 10kg. Zadavatel dále ale připouští maximální hmotnost přístroje 15kg, což je v rozporu s požadavkem na umístění na police inkubátoru. Chápe uchazeč správně požadavek na umístění na polici inkubátoru jako primární, tak že hmotnost přístroje nesmí překročit 10kg?

Dotaz číslo 2
Zadavatel požaduje "možnost úpravy průběhu jednotlivých fází terapie s vytvořením individuálního automatického terapeutického profilu". Chápe uchazeč správně, že přístroj musí umožňovat upravit teplotu a dobu jak ve fázi chlazeni, tak ve fázi ohřívání s možností uložit celý průběh (obě fáze) do jednoho automatického terapeutického programu/profilu, který musí být plně automatický, tedy funkční od okamžiku spuštění terapie až do její ukončení zahřátím na cílovou teplotu, zcela bez zásahu obsluhy?

Dotaz číslo 3
Zadavatel požaduje "nastavení teploty od12oC do 38oC", může uchazeč nabídnou nastavení teploty minimálně v tomto rozsahu s kroky po 3oC?

V souvislosti s výše uvedenými informacemi zadavatel prodlužuje lhůtu pro podání nabídek. Nová lhůta pro podání nabídek je uveřejněna na profilu zadavatele.

S pozdravem
Lenka Lacinová