Přijatá zpráva - vysvětlení, doplnění, změna dokumentace

Zadávací řízení Podpora CISCO pro ASA 5550, IronPort C160, IronPort S360
Odesílatel Václav Štyvar
Organizace odesílatele Krajská zdravotní, a.s. [IČO: 25488627]
Příjemce Všichni (včetně veřejnosti)
Datum 23.09.2013 14:59:47
Předmět Poskytnutí dodatečných informací č.2

Zadavatel obdržel dodatečné informace v tomto znění:

Ve výchozí zadávací dokumentaci (čl. 8) se hovořilo výhradně o obchodních podmínkách. Tedy uchazeči měli podat vlastní návrh smlouvy souladný s obchodními podmínkami zadavatele (příloha č. 1 ZD).
Přílohou DI 1 ze dne 5.9.2013 je však zadávací dokumentace, kde se (opět v článku 8) hovoří o smlouvě, která má být přílohou č. 1 ZD a obchodní podmínky se již stávají přílohou č. 2. Taktéž nad podpisovou částí ZD se již hovoří o obligatorním návrhu smlouvy. Tento závazný návrh smlouvy však nemohu nikde najít a jako příloha č. 1 ZD jsou v sekci "Zadávací dokumentace veřejné zakázky" stále připojeny jen obchodní podmínky.

Žádám tedy o potvrzení, že součástí nabídky má být závazný návrh smlouvy a o jeho zveřejnění pro všechny uchazeče.

Odpověď zadavatele:

Úpravy zadávací dokumentace které byly provedeny v rámci poskytnutí dodatečných informací dne 5.9.2013 se měli vztahovat pouze k položce 3.1. technické specifikace ASA5550 a s tím souvisejícímu posunutím termínu pro podání nabídek a otevírání obálek na 7.10.2013, tak jak je uvedeno v textu odpovědi.
Omylem tato úprava byla provedena v původní neuveřejněné verzi zadávací dokumentace, ve které zadavatel předpokládal využití obligatorního návrhu smlouvy.

Tímto zadavatel potvrzuje, že text bodu 8 (Platební a obchodní podmínky) zůstává totožný s původně uveřejněnou zadávací dokumentací, dle které:

- Uchazeč je povinen podat jediný návrh smlouvy, který je zpracován v souladu se Všeobecnými obchodními podmínkami společnosti Krajská zdravotní, a.s., které jsou uvedeny v příloze č.1 této zadávací dokumentace.

Z tohoto vyplývá, že uchazeči mají podat vlastní návrh smlouvy souladný s obchodními podmínkami zadavatele (příloha č. 1 ZD).

Obligatorní návrh smlouvy není přílohou zadávací dokumentace.